Hotel Plaza Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Global Woman Club dhe Konferenca e Biznesit Global Woman vijnë në Tiranë në datat 2-3 Shtator

Lajme

BERZH organizon aktivitetin “Business Networking Event” më 14 Dhjetor 2018

Slideshow

Prezantohet në Shqipëri smartfoni i gjeneratës tjetër, Samsung Galaxy Note8

Lajme

Mbahet në Tiranë Forumi i Biznesit Shqipëri – Poloni

Lajme

Konferenca “Transformimi Dixhital i Edukimit” sjell zhvillime për sektorin edukativ në Shqipëri

Evente