Trajnim në menaxhim projektesh


Instituti i Lidershipit organizon trajnimin për menaxhim projektesh, i cili do të organizohet në datat 18 prill – 20 Qershor 2018

Regjistrimet: 5-13 Prill 2018

PËRFITIMET E TRAJNIMIT

– Specializimi në menaxhimin e projekteve europiane dhe ndërkombëtare
– Rritja e aftësive ekzekutive
– Vendosja e planeve strategjike në praktikë
– Kultivimi i aftësive menaxhuese të ekipeve, burimeve dhe rrisqeve
– Reduktimi i kostove për gjetjen e zgjidhjeve
– Parandalimi dhe administrimi i krizave
– Menaxhimi i ndryshimit
– Identifikimi i hershëm i problemeve
– Ekspansioni i shërbimeve
– Rritja e efiçiencës në afrimin e produkteve
– Përmirësimi i aftësive komunikuese dhe të lidershipit
– Aftësimi për të ndikuar pa pasur influencë dhe kontroll mbi vendimarrësit
– Parashikimi i rezultateve dhe suksesit të projekteve
– Rritja e cilësisë së punës dhe produkteve
– Rritja e aftësive konkuruese në treg
– Përmbushja e pritshmërive të klientëeve dhe bashkëpuntorëve
– Rritja e përfshirjes, zhvillimit dhe frymëzimit të punonjësve

Afrimi i Shqipërisë me BE-në dhe thithja e fondeve europiane prej miliarda eurosh e bën menaxherin e projekteve profesionin më të kërkuar, në sektorin publik dhe privat, në tre dekadat e ardhshme. Duke parë trendin global dhe nevojat kombëtare, ne e kemi përfshirë në trajnimet tona dhe ua rekomandojmë ta ndiqni. Janë njohuri që nuk duhet t’i mungojnë askujt. Menaxhimi i projekteve në institucione shtetërore, sipërmarrje dhe organizata jofitimprurese është tashmë një kusht për avancimin e suksesshëm në karrierë dhe drejtimin efektiv të çdo iniciative apo sipërmarrjeje.

Kohëzgjatja: 10 javë

Orari i trajnimit: Çdo të Mërkurë, ora 18.00-20.30

Regjistrimet: Nga e Hëna në të Premte, ora 10.00-14.00

Tarifa: 179 euro (150€ për tëe diplomuarit me master ose diplomë katër vjeçare)

Dokumentat: CV, fotokopje diplome ose vërtetim shkolle

Vendodhja: Në qendër të Bllokut, Tiranë, kryqëzimi i Bankës Credins

Lektore:

VJOLLCA BACKA (MSC) është lektore e Menaxhimit të Projekteve, Marketingut dhe Menaxhimit të Burimeve Njerëzore në universitete publike dhe private. Ajo ka një eksperience 20 vjeçare si eksperte/konsulente e lartë në fusha si zhvillimi ekonomik (në sektorin privat, publik lokal dhe rajonal), në qeverisje qendrore dhe administratë publike.

Vjollca Backa ka një përvojë 20 vjeçare në përgatitjen dhe menaxhimin e projekteve, në mbledhjen e fondeve, në monitorimin dhe koordinimin e ndihmave/donacioneve të financuara nga donatore si Bashkimi Europian, Banka Botërore dhe USAID-i. Ajo është përzgjedhur si eksperte Kombëtare, përfaqësuese për Shqipërinë nga Komisioni Europian, për të drejtuar studime krahasuese mbi implementimin e një sërë projektesh të financuara nga Bashkimi Europian në Ballkanin Perëndimor.

Ajo zotëron një diplomë Masteri në Menaxhim Biznesi, dy specializime në SHBA në Universitetin e Missisipi-t dhe Universitetin e Arkansas-it, mbi 20 trajnime dhe diploma ë menaxhim projektesh, menaxhim financash dhe kontabiliteti, menaxhim dhe marketing, të organizuara nga organizata ndërkombëtare në Shqipëri, si International Finance Corporation (pjesë e grupit të Bankes Botërore) si dhe nga organizata të huaja europiane dhe amerikane.

Vjollca Backa, zotëron Diplomë Nderi për kontributin e dhënë në projektet e USAID/IFDC në Shqipëri si dhe Diplomë Profesionale / Hospitality – Tourism Educator nga AHLEI American Hotel & Lodging Educational Institute.

Për më shumë informacion kontaktoni:
Email: info@lidership.al
Tel: 0686889271, 0696077881

Must watch
Business Mag Nr. #24 - Tetor 2020

Numri 24 i revistës Businessmag.al sjell një panoramë të zhvillimeve, përshtatjeve dhe ecurisë në sektorë të ndryshëm të ekonomisë. Në të njëjtën kohë, shohim zhvillime relativisht të kënaqshme.  Organizime të reja si Dhoma Ekonomike e Gruas, duket si një shpresë për më shumë zë, lobim dhe mbështetje për gratë sipërmarrëse dhe sipërmarrjet e reja.

Gjatë kësaj periudhe angazhime si programi “Ringrihu më i fortë”, ishin një lloj kundërpërgjigje ndaj dëmeve ekonomike që po shkakton pandemia.

Influencerat vijojnë të rrisin hapësirat e tyre dhe janë bërë një instrument i rëndësishëm marketimi. Në brendësi të revistës do të gjeni renditjen e top 100 influencerave më të mëdhenj në vend.

Gjatë kësaj vere ndërkohë, vetë Businessmag pati një fushatë të suksesshme të promovimit të turizmit shqiptar. Qindra të rinj u angazhuan të dërgojnë foto dhe përshkrimet e vendeve të ndryshme të Shqipërisë.

Shiko më shumë
Na ndiqni në rrjetet sociale