probleme Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

Facebook me probleme, përdoruesit nuk po marrin përgjigje

Strategy

12 gjërat që personat me inteligjencë emocionale të lartë nuk do t’i bëjnë kurrë

Strategy

7 hapa për të zgjidhur dhe parandaluar konfliktet në vendin e punës

Strategy

5 mënyra se si udhëtimet ju ndryshojnë

Business Pulse

Charlie Munger, krahu i djathtë i Warren Buffett, ka disa këshilla të vlefshme për ju

Sipërmarrje

Suela Bala: “Junior Achievement of Albania, rruga drejt krijimit të sipërmarrësve të së nesërmes”

Intervista

Blerta Doçi, mësuesja që ka ngritur disa biznese

Zhvillim Personal

Lajmet, si t’i lexojmë?!

Business Pulse

Top 8 intervistat më të lexuara të zhvilluara nga BusinessMag për vitin 2018

Strategy

7 aftësitë që duhet të zhvilloni për të pasur sukses