lidership Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Trajnime

Trajnim: “Aftësitë e Sipërmarrjes, Menaxhimit dhe Zhvillimit të një Biznesi të Suksesshëm”

Karriera

Ky është instrumenti më pak i përdorur në mjetet tuaja të lidershipit. Kur duhet ta përdorni atë?

Strategy

5 mësime lidershipi nga liderët më të mëdhenj në histori

Business Pulse

A je një drejtues i mirë? Google të vlerëson në më pak se 5 minuta

Strategy

Sekreti për një udhëheqje më të mirë

Zhvillim personal

4 Mënyra sesi një ndjekës mund të bëhet lider

Business Pulse

Thënie motivuese nga Sheryl Sandberg për jetën, lidershipin dhe barazinë

Zhvillim Personal

Çfarë është lidershipi?

Lajme

Mark Zuckerberg poshtërohet nga grupi i ligjvënësve. Akuzohet se ka dështuar si CEO

Sipërmarrje

Studimi i tregut… Pika kyçe e çdo biznesi të suksesshëm