punonjes Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Mos e humbni rastin të jeni pjesë e eventit më të madh të shitjes – Konventa e II-të për Menaxherët e Shitjes

Teknologji

Efektet katastrofike nga të punuarit si moderator i përmbajtjeve të dhunshme në Facebook

Strategy

6 Mënyra moderne për të rritur fuqinë e markës suaj

Trajnime

Vjen në 1 Nëntor Konventa e II-të për menaxher të shitjes: “Suksesi është qëllimi yt”

Sipërmarrës të suksesshëm

Edon Fishekqiu, sipërmarrësi i ri që udhëheq shumë startup-e inovative

Strategy

Pse punonjësit më të mirë e humbasin motivimin?

Business Pulse

Kur puna në ekip është e mirë për punonjësit dhe kur nuk është

Startup

Si po “ziejnë” startup-et në Kosovë

Sipërmarrës të suksesshëm

Shkolla Digjitale, startup-i kosovar që ka marrë përmasa ndërkombëtare

Zhvillim personal

Si ta kuptoni nëse dikush është një lider i madh?