Trajnim: Marketing strategjik në internet 2020


Trajnimi për: ‘Marketing strategjik në internet”, ofrohet në bashkëpunim me Qendrën Linkoln në Tiranë, si pjesë e trajnimeve profesionale që kjo qendër ofron prej vitesh për bizneset dhe organizatat më të mëdhaja në vend.

A po keni rezultate me strategjinë tuaj të marketingut? A keni një kornizë operimi që ju orienton kur punoni vetëm ose në grup për të promovuar produktet dhe shërbimet e kompanisë tuaj?

Trajnimi për marketing strategjik në internet do t’ju ndihmojë me këto sfida e shumë të tjera. Nuk do flasim vetëm taktika apo teknika për mediat sociale, por do shohim si të pozicionohemi sa më mirë për t’i ndihmuar klientët tanë potencialë që të njihen, interesohen dhe blejnë shërbimet/produktet.

Ky trajnim prej 4 orësh, do t’ju ndihmojë të krijoni një kornizë pune me anë të së cilës mund të bashkëpunojnë sektori i shitjeve dhe i marketingut.

Sigurisht që fokusi është te marketingu dhe ndërtimi i strategjive që do t’ju lejojnë t’i udhëhiqni klientët tuaj potencialë nga momentet e para të ndërgjegjësimit për produktin/shërbimin tuaj, te interesimi, dëshira dhe blerja e shërbimit apo produktit.

Në këtë trajnim, ndryshe nga mjaft trajnime të kësaj të natyre, nuk do merreni thjesht me teori, por do orientoheni nga nevojat dhe rastet tuaja konkrete. Me anë të ushtrimeve dhe diskutimit të rasteve konkrete, shumicën e kohës do jeni ju vetë ‘në timon’ ndërkohë që do shikoni se si aplikimi i strategjisë do t’ju lejojë të arrini objektivat për biznesin apo organizatën tuaj.

Regjistrohuni KËTU

Kosto: 60 euro/personi

Vendi: Qendrat Linkoln, në Bllok

Datë: 25 mars 2020 Ora: 9:00 – 13:00

Must watch
Business Mag Nr. #22 - Dhjetor 2019

Kemi ndjekur me vëmendje zhvillimet në ekonomi, e në veçanti ata që ne i quajmë gjeneratorët e kësaj ekonomie, sipërmarrësit privatë. Padyshim që sfidat janë të mëdha. Tregje të pa konsoliduara, konkurrencë e pandershme në shumë sektorë, pak mundësi për financim dhe investime në projekte të reja, Por ne kemi vërejtur gjithashtu një dinamikë e dëshirë të madhe për të ecur përpara.

Në Numrin 22 të Revistës së Businessmag, ju do të gjeni sipërmarrës të dhjetëvjeçarit të fundit, të cilët po shënojnë historinë e tyre të suksesit pa u ndier. Aktivë, energjikë, vizionarë dhe shumë të thjeshtë, ata mund të jenë një model shumë i mirë për t’u ndjekur. I tillë është Urani. Pasioni për perfeksionizëm e siguri nuk ia ul ritmin marramendës të ngritjes dhe zhvillimit të një biznesi. Ai sot ka ngritur një rrjet biznesesh të tija dhe administron edhe sipërmarrje të tjera.

Në brendësi të revistës do të gjeni edhe sipërmarrës të tjerë, nga Shqipëria dhe Kosova.

Ky numër u është dedikuar personazheve të suksesshshëm dhe zhvillimit të aftësive në shërbim të tregut. Ndaj i kemi dedkuar një paketë speciale artikujsh kapitalit njerëzor, rëndësisë së tij, sfidave dhe projekteve të vitit të arshshëm, të prezantuara në Shkollën Verore organizuar nga projekti zviceran “Aftësi për Punë”.

Mes personazheve ju sjellim Brizida Delvina, administratore e një hoteli në Tiranë, Ajo ka zhvilluar një karrierë ideale në fushën e hoteleri-turizmit. Edhe pse Brizida pëlqen të rrijë larg vëmendjes, ajo është një model frymëzues dhe një mentore e mundshme, tashmë edhe për ju që do …

Shiko më shumë
Na ndiqni në rrjetet sociale