Social Media Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Trajnime

Trajnim: Marketing strategjik në internet 2020

Business Pulse

“Shkundim” algoritmat e social media, Ja elementet kryesore për të pasur një faqe të suksesshme

Business Pulse

Pesë ligjet e marketingut në mediat sociale

Intervista

iLance.al, platforma e parë freelance në Shqipëri

Intervista

Autobox.al, platforma ku mund të gjeni gjithçka për automobilistikën

Teknologji

AllWeb 2018, konferenca dedikuar marketingut dixhital dhe Web-it

Internet

Instagram shton opsionin e pagesave nga aplikacioni

Teknologji

Google është duke krijuar në fshehtësi një startup online për lojrat

Lajme

Facebook tashmë është rrjeti social për njerëzit “e vjetër”

Lajme

Facebook tashmë me një galeri muzike falas për përdorim në video