tirane Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Ku janë zyrat e Drejtorisë së Tatimeve Tiranë

Lajme

 Samsung dhuron për Qendrën e Shërbimeve Pro Pak në Tiranë dhe Fashatin e Fëmijëve SOS në Prishtinë

Lajme

Pezullohen lejet e ndërtimeve në zonat e prekura nga tërmeti

Lajme

Tërmet i fuqishëm në Durrës. Forca emergjence nga disa vende të huaja. Fondi rezervë i buxhetit të shtetit, i dobët

Lajme

Tirana, Kryeqyteti i të rinjve të Europës

Business Pulse

“Plaza” ndërkombëtarizohet në “The Maritim Hotel Plaza Tirana”

Business Pulse

Ja cilat janë disa nga restorantet vegjetariane në Tiranë

Business Pulse

Çfarë të bëni në Gusht në Tiranë

Business Pulse

10 vende për t’u argëtuar me fëmijët në Tiranë

Lajme

Hapet në Tiranë Shtëpia Muze e Ismail Kadaresë