Wikipedia Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Intervista

Nafie Shehu: “OSCAL e hapur për të gjithë ata që duan të mësojnë për lirinë e teknologjisë”

Lajme

Ditët kalojnë shpejt, OSCAL 2017 është duke ardhur…

Lajme

Organizohet Wiki Weekend 2016

Thirrje per Aplikime

“Wiki Loves Monuments 2016”, gara e fotografive të monumenteve

Intervista

Anisa Kuçi: OSCAL, konferenca e kulturës dhe dijes së lirë

Teknologji

Aktivizohet përkthimi nga makina për artikujt e Wikipedia-s edhe në gjuhën shqipe

Teknologji

Wikipedia mbush 15 vjeç!

Teknologji

5 – 6 Dhjetor, vjen Wikipedia Weekend Tirana 2015

Evente

Hardh Fest 2017

Shtator 7, 2017
9:00 AM - Shtator 10 9:00 PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00