Turjan Hyska Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Intervista

Creativity by Stela: Këmbëngulja për të lëvizur çdo gur nga vendi e çoi përpara sipërmarrjen time!

Media&PR

“Share Albania” dhe “Albanian ICT Academy” shpallen idetë fituese të “Do you have an idea?”

Media&PR

“Blancheur”, “Albanian ICT Academy” dhe “Epoka e Skënderbeut” kalojnë në finalen e madhe të “Do you have an idea?”

Media&PR

“Ferma Amalthia” dhe “Albanian Adventure Resort” bëhen pjesë e finales së madhe të “Do you have an idea?”

Media&PR

“Creativity zone” dhe “Share Albania”, idetë e para finaliste të “Do you have an idea?”

Media&PR

“Albanian ICT Academy” dhe “Unë krijoj” kalojnë në fazën tjetër të “Do you have an idea?”

Media&PR

Ja cilat ishin idetë më të mira të prezantuara këtë të Enjte në “Do you have an idea?”

Media&PR

“Do you have an idea?”, ja cilat ishin idetë që kaluan në fazën tjetër

Media&PR

“Share Albania” dhe “Urban Line” janë idetë që do i shohim përsëri në fazë tjetër të “Do you have an idea?”

Media&PR

“My ProCare” dhe “Artizane të natyrës” ishin idetë që kaluan me sukses në fazën tjetër të “Do you have an idea?”

Evente