talente Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Top 6 “TED Talks” të vitit 2019 – Çfarë mund të mësoni prej tyre?

Startup

Laika, LinkedIn i Ballkanit

Business Pulse

Shqipëria, në sfidë për mbajtjen dhe përthithjen e talenteve

Strategy

Këshilla nga shqiptarë të suksesshëm

Strategy

Të vërtetat e hidhura që nuk duam t’i dëgjojmë, por na bëjnë një person më të mirë

Sipërmarrje

Përtej shpërblimeve dhe përfitimeve: Çfarë e bën një kompani vërtet të mirë?

Thirrje per Aplikime

ALBtelecom hap një derë për talentet e reja përmes programit SuperGeneration

Intervista

Ravajol, Ambasadori chef i Shqipërisë në botë vjen në Tiranë

Business Pulse

Dëshiron të punosh me Jeff Bezos? Ja tre pyetjet që ai u bën punonjësve të rinj

Strategy

Kur është momenti i duhur për t’u larguar nga puna?