strehim Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Zjarri i Notre Dame na dha një mësim për të kuptuar botën ku jetojmë

Teknologji

Zbuloni se në cilën prej llojeve të inteligjencës bëni pjesë

Lajme

Mark Zuckerberg krijon një fond prej 5 milionë $ për të ndihmuar mësuesit e Silicon Valley që të përballojnë jetesën

Strategy

Çfarë ju pengon që të bëheni të pasur?

Thirrje per Aplikime

Mundësi financimi për projekte sipërmarrëse

Lajme

Airbnb ofron strehim falas për muslimanët e prekur nga dekreti i Trump

Sipërmarrje

Shefi më i mirë në botë është në Indi: Ai u dha punonjësve të tij 1.260 makina dhe 400 apartamente

Strategy

Ne jemi çfarë mendojmë

Lajme

Gjermania 670 euro shpenzime në ditë për emigrantët në 2016-ën