startupet Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Startup

Top 10 startup-et botërore me influencë më të lartë

Thirrje per Aplikime

Thirrje për startupet për sfidën“Driving The Future Of Mobility”

Thirrje per Aplikime

UK Albania Tech Hub

Startup

MVP  – Ky term i keqkuptuar…

Startup

10 startupet globale që po ndryshojnë botën ku jetojmë

Slideshow

Post Startup Grind, Antonela Hako: “Të rinjtë duhet ta provojnë këtu, pasi është shumë e lehtë të largohesh.”

Slideshow

Post Startup Grind, Kadri Morina: “Në jetë nuk duhet të jetë ëndërr paraja, duhet të jetë ëndërr puna.”

Startup

5 Startupet më të suksesshme të ‘Shark Tank’

Slideshow

Post Startup Grind, Agron Shehaj: “Duhet të përqëndrohesh më shumë tek njerëzit dhe jo tek idea.”

Startup

Fakte që nuk i dinit për Startup-et me vlerë miliarda $