SME Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Emigracioni dhe korrupsioni në gjykata, plagët kryesore të SME-ve në Shqipëri

Thirrje per Aplikime

Akademia Verore e SME-ve 2019 ju mirëpret në datat 21 – 22 Qershor

Startup

Studim: “Performanca e SME-ve në Shqipëri”

Thirrje per Aplikime

“Paris Region Enterprises” – Aktivitet mbi Kërkimin dhe Zhvillimin

Thirrje per Aplikime

Workshop me temë “Nxitje e kapaciteteve për inovacion të ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme (NVM)”

Trajnime

Akademia Verore për SME: “Trajnim për menaxhimin e eksportit”

Trajnime

Trajnim “Procedurat e Rekrutimit”

Trajnime

Trajnim: “Procedurat e Rekrutimit/ Rekrutimi si pjesë strategjike e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore”

Lajme

FEI dhe ProCredit Bank ofrojnë 820 milionë € në mbështetje të bizneseve SME

Thirrje per Aplikime

AIDA në mbështetje të ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme. Ja sesi mund të aplikoni për fonde