sipermarres Archives » Page 35 of 39 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

“Garazh në #Diplohack”, eventi i radhës i Garazh

Strategy

8 Ndryshimet ndërmjet Sipërmarrësve dhe Punonjësve

Sipërmarrje

A ka moshë sipërmarrja?

Marketing

Si të tërhiqni 1,000 vizitorë në ditë në postimin e blogut tuaj?

Strategy

Si të punësosh njerëzit e duhur nëpërmjet Testit të Birrës?

Sipërmarrje

Urimi 2016, për sipërmarrësit shqiptarë

Intervista

Etika dhe morali në suksesin e një kompanie. Takim me sipërmarrësin Genci Likoskëndaj

Startup

Everbliss, aplikacioni që ju lidh me një terapist me video live

Sipërmarrje

Sipërmarrësit dhe kafeja, alkimia e “padukshme” mes tyre…

Marketing

Pse promovimi i vetes është një ide tmerrësisht e keqe?