sipermarres Archives » Page 36 of 37 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

101 IDE INOVATIVE BIZNESI – Një Manual Praktik për Sipërmarrësit e Rinj

Lajme

Rama, mbështetje me kredi për fermat e mëdhaja në bujqësi

Strategy

Gjëja më e rëndësishme që Arianna Huffington bën çdo mëngjes

Startup

Konferenca SVOD Europe 2016

Strategy

10 zakonet nga të cilat duhet të heqim dorë kur bëhemi sipërmarrës

Travel

Keni “ngecur” në avion? Ja çfarë librash duhet të lexojnë sipërmarrësit

Startup

Të programosh vetë, pse është e rëndësishme për një sipërmarrës?

Strategy

Çfarë kanë të ngjashëm Gates, Buffet, Branson dhe të tjerë sipërmarrës super të suksesshëm?

Strategy

“Top 10” website-et më të mira për sipërmarrësit

Shqiptarë Sipërmarrës në botë

Lulzim Voca – Takim me Sipërmarrësin e suksesshëm shqiptar në Finlandë