sigurime Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Intervista

Klaidi Çitozi: Shërbimi ndaj klientit, marketingu më i mirë

Business Pulse

9 gjëra për të cilat po shpenzoni shumë para

Business Pulse

Mbikëqyrja Financiare me një platformë online për ankesat e qytetarëve

Lajme

2017: Paga mesatare bruto rritet 7%. Ndikuan pagat e administratës publike

Lajme

Rritet gati 12% kostoja e punës në katër vite. Kostot më të larta në banka

Sipërmarrje

Gulf, sjell skemën piramidale të karburantit edhe në tregtinë me pakicë

Lajme

AMF shtrëngon kompanitë siguruese. Paguani dëmet e prapambetura prej gati 1 mld

Lajme

Ja cilat janë procedurat për të regjistruar një biznes

Lajme

Austria dhe Shqipëria i njohin sigurimet njëra – tjetrës

Lajme

Kuarta, mbyllet edhe Taçi Oil

Evente

Rikthehet TË RINJTË FLASIN!

Korrik 31, 2019
2 PM – 5 PM