Shkup Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Teknologji

Ky inxhinier software po lufton ndotjen e ajrit me një aplikacion

Lajme

Studimi i ri nga McCann: 20,000 punonjës pushtojnë rrugët për të njohur konsumatorët

Lajme

Maqedonia kërkon të menaxhojë talentet IT

Lajme

Promovohet në Manastir projekti “Punësimi i romëve të rinj”

Media&PR

Mbyllja e aplikimeve mbledh në Tiranë jurinë e edicionit të pestë të Albanian ICT Awards

Startup

WeAreAlbania, startup-i i vetëm shqiptar në garën për të rinjtë sipërmarrës në Shkup

Lajme

Shqiptarët bashkohen në “Albanian ICT Awards”, takime në Prishtinë, Shkup dhe Tetovë

Lajme

“Me guxim, filloje biznesin tënd!”

Lajme

“MASE ALBANIA” me një dyqan të ri, tashmë edhe në Shkodër

Lajme

Konferencë trepalëshe Maqedoni-Kosovë-Shqipëri për sipërmarrjen sociale