shendeti Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Pse të qëndrosh ulur gjithë ditën është e dëmshme për trurin tuaj

Strategy

Punonjësit besnikë punojnë shumë, por nuk heqin dorë nga prioritetet e tyre

Intervista

Hetem Ramadani: “Të gjithë kemi mundësi të jetojmë 140 vjet”

Lajme

Mërzi dhe shkëlqim – Mendoni se mund t’i lidhni këto dy fjalë bashkë ?

Intervista

Florian Çota: “Siguria dhe Shëndeti në punë një përgjegjësi dhe sfidë për të gjithë.”

Lajme

Shqiptarët shpenzojnë pak për shëndetin, por jetojnë më gjatë

Business Pulse

Çfarë është më keq se të jesh i papunë?

Travel

A ekziston një lidhje midis vendit të pushimeve dhe shëndetit?

Shkence

Sipas një studimi të ri, njerëzit që pinë kafe jetojnë më gjatë

Slideshow

20 hobby-t më të pëlqyera të njerëzve më të pasur në botë

Evente

Communication Skills Station

Maj 26, 2018
11 AM - 2 PM

Konferenca Spark.me 2018

Maj 26, 2018
në orën 09:00 AM - 27 Maj në 07:00 PM

Auto Sallon Tirana 2018, Edicioni i 3-të & Automotive Forum

Maj 31, 2018
6:00 PM - 9:00 PM, 1-3 Qershor, ora 10:00 AM - 8:00 PM

I do Real Estate – nga Eglent Bici

Qershor 7, 2018
10 AM - 12:30 PM

Startup Grind Europe Conference

Qershor 13, 2018
8 AM - 6 PM