rrjeti Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Zuckeberg: Maqedonia është një burim për “Fake news”

Marketing

Ndiqni këto këshilla për një rrjetëzim më të mirë

Lajme

Pse duhet ta lini sigurinë e sistemeve tuaja në dorë të fatit, kur mund të zbatoni këto 5 kontrolle sigurie?

Lajme

Mbështetje për SME-të, ENN-Albania mundësi për të zgjeruar bizneset

Lajme

BKT vlerësohet si “Banka më e mirë e vitit” nga revista prestigjoze “The Banker”

Strategy

5 mësime nga një gjeni 17-vjeçar, i cili fiton 30.000 $ në muaj

Auto

BMW, Daimler, Ford dhe Volkswagen në një projekt së bashku