rregullore Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

Edward Snowden: “Kompanitë si Amazon, Google dhe Facebook, kanë modele biznesi të barazvlefshme me abuzimin”

Teknologji

Mark Zuckerberg: “Interneti ka nevojë për rregulla të reja. Le të fillojmë me këto 4 çështje.”

Lajme

Arrestohet në Kanada kreu i financave të Huawei, pritet ekstradimi në SHBA

Business Pulse

A kanë të drejtat e grave një vend në negociatat tregtare?

Lajme

Si ndikon GDPR tek startup-et?

Lajme

Hyn në fuqi GDPR – rregullorja e re Europiane e Privatësisë

Teknologji

Procedurat që duhet të ndiqni për të aplikuar për leje qarkullimi ndërkombëtare

Lajme

Çfarë duhet të dini para se të investoni në një ICO (Ofertat Fillestare për Monedha)?

Lajme

5 gjërat që duhet të dini për botën sot

Lajme

22,000 njerëz u regjistruan aksidentalisht për të pastruar tualetet, sepse nuk i lexuan kushtet për përdorimin e Wi-Fi