revistë Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
revista

Bëje pjesë të leximeve të kësaj vere numrin 21 të Revistës së Businessmag

Media&PR

Samsung organizon konkursin për dizajnin e aksesorëve të televizorëve QLED

Sipërmarrje

Sipërmarrësit e suksesshëm nuk e bëjnë kurrë këtë gabim

Strategy

Boll i kushtuat vëmendje gjërave “jo urgjente” në jetë

Media&PR

Ja letra e Richardit për Richardin 25-vjeçar!

Intervista

Niamh Bushnell: Ndërtoni biznese të reja me besim të plotë tek vetja dhe skuadra

Strategy

10 rregullat e Richard Branson për të qenë një lider i madh

Evente

Zgjidhje, Vetëm me një klik!

Dhjetor 11, 2019
6 PM – 8 PM

Një hap drejt Suksesit!

Dhjetor 14, 2019
09:00 - 17:00