qendra tregtare Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Intervista

Intervistë me Drejtorin Ekzekutiv të kompanisë NEPTUN

Lajme

Çfarë të bësh gjatë muajit Tetor në Tiranë?

Travel

Portali izraelit rekomandon Shqipërinë për të kaluar pushimet

Media&PR

Kur brandet dhe trendet trokasin në shtëpinë tënde… Hapi derën!

Slideshow

Jeta e mrekullueshme e CEO-s 28 vjeçare

Business Pulse

Qendra tregtare krijon kabina playstation për meshkujt e mërzitur

Lajme

Përse janë krijuar kartat bankare? Çfarë luksi na ofrojnë ato?

Evente

Rikthehet TË RINJTË FLASIN!

Korrik 31, 2019
2 PM – 5 PM