punëdhënësit Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Shkence

Personat mbi 40 vjeç nuk duhet të punojnë më shumë se 3 ditë në javë, sipas një studimi

Business Pulse

Davos 2019: Është koha për të kaluar në një javë pune katër-ditore

Lajme

Punonjësit duhet të kenë kushte për t’u ushqyer në punë, ose paguhen 80 mijë lekë në vit

Lajme

Femrat shqiptare “diskriminohen” nga kompanitë e huaja, pagesë më të ulët se meshkujt

Uncategorised

“Tatimet këshillojnë”, manuali për detyrimet dhe afatet në pagesat e sigurimeve shoqërore dhe shëndetësore

Lajme

Industria fason mban rekord duke ofruar 38 mijë vende pune

Lajme

Pse Shqipëria është vendi me pagat më të ulëta në rajon?

Teknologji

Tani edhe shkenca e pranon se puna fillon shumë herët!