përkushtim Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Zhvillim Personal

Fraza me 3 fjalë që mund t’ju ndihmojë të merrni vendime më shpejt, sipas Jeff Bezos

Business Pulse

Lindita Rusi, pasioni dhe puna sigurojnë sukses

Sipërmarrje

Mund të mos jesh mjaft i talentuar apo i pasur. Por mund të bësh një gjë që çdo person i suksesshëm bën

Strategy

Si e mat Tim Cook suksesin e Apple?

Marketing

Mjeshtëria e shitjes (16): Pikat kryesore gjatë komunikimit me klientin

Business Pulse

Arsyeja kryesore pse talenti vlen vetëm 1% në arritjen e suksesit

Strategy

8 aftësitë që duhet t’u mësoni fëmijëve që duan të bëhen sipërmarrës

Marketing

Mjeshtëria e shitjes (10): Pesë pikat e prezantimit të produktit

Intervista

Projekti “51 shërbimet e ZRPP” fiton çmimin “ICT Shërbimi Publik i Vitit” në Shqipëri

Strategy

Si arrijnë të bëjnë njerëzit e suksesshëm më shumë gjëra brenda një dite nga sa bëjmë ne brenda një jave?