Palester Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

Franca ndërton një fshat të posaçëm për të sëmurët me Alzheimer

Teknologji

Përse ju streson teknologjia?

Strategy

Si të kurseni duke ecur?

Strategy

Si arrijnë të bëjnë njerëzit e suksesshëm më shumë gjëra brenda një dite nga sa bëjmë ne brenda një jave?

Strategy

5 mënyra për të qenë të lumtur në punë

Strategy

Si e përballojnë frikën njerëzit më të suksesshëm?

Strategy

Çfarë bëjnë njerëzit e suksesshëm të dielën në mbrëmje?

Strategy

Pse njerëzit më produktiv e nisin ditën në orën 4 të mëngjesit

Teknologji

Atletet e zgjuara që ju tregojnë gjithçka për aktivitetin tuaj sportiv

Evente

Trajnim nga BERZH – Si të menaxhoni një kompani konsulence?

Tetor 29, 2018
- 30 Tetor, 2018 dhe 20-21 Nëntor 2018, ora 9:00 AM - 5:30 PM

Panairi i 21 i Librit “Tirana 2018”

Nëntor 14, 2018
– 18 Nëntor ora 08:00 - 21:00