ndërtim Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Intervista

Rindërtimi pas tërmetit, propozohet heqja e TVSH-së për pajisjet dhe materialet e ndërtimit

Business Pulse

Shqipëria – Ndërtimi në kontekstin politik të dekadave

Shqiptarë Sipërmarrës në botë

Biznesmeni shqiptar, Sal Rusi në shtëpinë e Presidentit Trump

Lajme

Miratohet terminali i ri i transportit ndërqytetas në Tiranë

Lajme

Shembja e urës në Itali, Konfindustria kërkon të shtrëngohen kriteret për koncesionarët në Shqipëri

Business Pulse

Shqipëri versus Itali në fushën e tanxhentopol-it

Lajme

Ulen përkohësisht çmimet e banesave

Sipërmarrje

Konfindustria: ndërtimi mundësi për një skemë piramidale

Lajme

Prodhimi?! Ende shfrytëzojmë pak investimet dhe njohuritë

Lajme

2017: ekonomia rritet 3.84% sipas INSTAT

Evente

Një hap drejt Suksesit!

Dhjetor 14, 2019
09:00 - 17:00