minerale Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

15% më shumë eksporte për periudhën janar-nëntor

Lajme

Janar-korrik, eksportojmë gati 17% më shumë se një vit më parë

Lajme

Ushqimet gjithnjë e më shtrenjtë. Inflacioni në Korrik 2.3%

Lajme

INSTAT: “Eksportet rriten 12 %, por defiçit tregtar përkeqësohet.”

Intervista

Fjorza Mullaji: SI DO SJELL “PARAJSËN” për adhuruesit e mineraleve, të meditimit dhe të energjive

Lajme

Eksportet sërish në rritje, të udhëhequra nga sektori fason

Lajme

Rriten eksportet e këpucës “Made in Albania” duke arritur në 360 milionë euro

Lajme

Sipërmarrësit kinez shfaqin interes për të investuar në Kukës

Lajme

Korrik 2016, INSTAT publikon të dhënat për tregtinë e jashtme

Lajme

Pse po bien eksportet?