memorie Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Sipas një studimi femrat kanë një kujtesë më të mirë se meshkujt

Teknologji

Samsung Galaxy Fold, “sfida e re” për Apple

Strategy

7 aftësitë që duhet të zhvilloni për të pasur sukses

Teknologji

Instagram lançon IG Lite në Google Play Store

Teknologji

6 raste të përdorimit të Blockchain në teknologji

Teknologji

Samsung Zgjeron Portofolin e Tabletëve me Galaxy Tab S3 duke ofruar argëtimin dhe produktivitetin e pajisjeve të lëvizshme

Shkence

Sipas një studimi të ri ngrënia e çokollatës të bën më të zgjuar

Teknologji

Kodak vjen me një telefon të ri

Teknologji

Shazam më në fund është i dobishëm

Teknologji

Google vjen me konkurrentin më të ri të iPhone.