Mal i Zi Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Thirrje per Aplikime

Aeroporti i Pulias kërkon investitorë

Lajme

European Electric Metals bën pjesë të stafit z. Mark Crawford

Intervista

Rikthehet “Skënderbeu”, loja e parë shqiptare

Lajme

Agjencitë për Zhvillim të Ballkanit bashkohen për projekte të përbashkëta

Lajme

Sa kushton jetesa në Shqipëri dhe në rajon?

Lajme

Tirana e Podgorica fillojnë hartimin e projektit të gazsjellësit IAP

EU Corner

Vladimir Vuliç, drejtor programi i Spark.me

Lajme

Ndërtimi i linjës së transmetimit me Maqedoninë, miliona euro përfitime ekonomisë shqiptare

Intervista

Frank Gruber: Bashkë-themeluesi dhe CEO i Tech.Co përshëndet audiencën e BusinessMag

Marketing

Tony Conrad, sipërmarrës dhe investitor nga San Francisco konfirmohet në Spark.me