Frank Gruber: Bashkë-themeluesi dhe CEO i Tech.Co përshëndet audiencën e BusinessMag » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 13/08/2016

Frank Gruber: Bashkë-themeluesi dhe CEO i Tech.Co përshëndet audiencën e BusinessMag

Share
nga Fiorela Jaupi
Gus 13, 2016
Studied at Faculty of Economy, Master of Science in Marketing. Content Editor at Business Magazine Albania
lexo me teper >

Frank Gruber përshëndet Business Mag

Frank bashkëthemeloi Tech.Co (më parë Tech Cocktail) në 2006-n, që është kthyer në një nyje e rëndësishme për klasa kreative, duke iu ofruar startupeve të teknologjisë lajme, ngjarje dhe burime të fokusuara.Frank ka qenë i nominuar “Sipërmarrësi i Vitit në Nevada” për 2013-n, i nderuar si “Titani i Teknologjisë së Washingtonit” në Washington, DC në 2009-n, 2011-n, dhe 2013-n dhe i emëruar nga Forbes si një nga njerëzit me lidhjet më të shumta në fushën e teknologjisë. Ai është autor i “Startup Mixology: Tech Cocktail’s Guide To Building, Growing and Celebrating Startup Success” (“Miksologjia e Startupeve: Guida e Tech Cocktail për Ndërtimin, Rritjen dhe Celebrimin e Suksesit të Startupeve”) publikuar nga Wiley.

/Artikulli u publikua më parë në faqen 26 të numrit 11 të revistës Business Magazine Albania. Ju mund të Shfletoni Këtu nr. 11 të saj.

Frank-Gruber-Bashkë-themeluesi-dhe-CEO-i-Tech-Co-përshëndet-audiencën e-BusinessMag-businessmag

Frank Gruber: Përshëndetje! Unë jam Frank Gruber nga Tech.co. Gjendem këtu në Mal të Zi në konferencën e SPARK.ME dhe kam takuar “Business Magazine” nga Shqipëria. Besoj se ndiheni mirë që gjendeni këtu sot?

Gerti: Po vërtet. Dhe falemnderit që u ofruat të thoni disa fjalë për audiencën tonë.

Frank Gruber: Kështu që besoj se e dini se ju pret një rrugë e gjatë përpara?

Gerti: Po. Kur dëgjova prezantimin tuaj, u ndjeva njësoj sikur mund të ishit ndjerë ju 10 vite më parë besoj.

Frank Gruber: Në rregull, mund të na thoni nëse mund t’ju ndihmojmë.

Gerti: Besoj se po. Fuqia e rrjetëzimit dhe njohja e njerëzve për të patur influencë. Mendoj se prezantimi yt i tha të gjitha për këtë.

Frank Gruber: Lidhjet janë shumë të rëndësishme, ja sepse ju takova juve dhe padyshim që do mbetemi në kontakt.

 

/Artikulli u publikua më parë në faqen 26 të numrit 11 të revistës Business Magazine Albania. Business Magazine Albania është revista e parë dixhitale me përmbajtje origjinale në shqip të orientuar nga fusha e biznesit. Ju mund të Shfletoni Këtu nr. 11 të saj.