Mal i Zi Archives » Page 2 of 2 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Marketing

Tony Conrad, sipërmarrës dhe investitor nga San Francisco konfirmohet në Spark.me

EU Corner

Brian Solis, hulumtues lider dhe autor bestseller i Marketingut në Spark.me

Lajme

Panairi i Turizmit, Hotelerisë, Gastronomisë në Kosovë mbledh trevat shqiptare

Media&PR

Spark.me prezanton Marvin Liao si folësin e rradhës

Media&PR

Konferenca Spark.me hap thirrjet për blogerë zyrtarë

Startup

Spark.me, konferenca e marketingut për Europën Juglindore hap dyert në Budva