Kushtrim Shala Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Startup

SprintUP: Inno-Tech Camp Tirana 2019. Startupe të reja trajnohen për të “sprintuar” nga ideja në sipërmarrje

Business Pulse

Kurorëzohet edicioni i 6-të i Albanian ICT Awards, shpallen fituesit e shtatë kategorive

Slideshow

ICT Awards për herë të parë në Ulqin, takim në Kosovë me Ministrin për Zhvillim Ekonomik, Ministrin e Inovacionit dhe Kryetarin e Prishtinës

Slideshow

MediaTIK, forumi i parë kushtuar revolucionit dixhital në media, trajtoi sfidat e gazetarisë shqiptare në teknologji

Slideshow

Albanian ICT Awards shpalli fituesit e edicionit të pestë jubilar të garës shpërblyese në teknologji

Lajme

Të premten çeli dyert edicioni i 5-të mbarëkombëtar i shpërblimeve në teknologji, Albanian ICT Awards

Lajme

“Albanian ICT Awards 2017”

Lajme

”Albanian ICT Awards”, e ftuar në emisionin “Opinion” në Klan TV

Teknologji

Albanian ICT Awards, një trashëgimi e një shpirti të madh të një vendi të vogël

Evente

Data & Technology Meetup

Shtator 11, 2019
19:00