kontratë Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

Një marrëveshje e re me Shell, që rrit përfitimet e Shqipërisë

Lajme

Impiante diellore lundruese në Shqipëri, Statkraft lidh marrëveshjen me Ocean Sun

Sipërmarrje

Nike, historia e një marke 55 vjeçare

Sipërmarrje

A ia vlen të respektosh kontratën dhe punën që bën?

Lajme

Nisin ethet e shkrirjes së bankave tek punonjësit. Intesa: do të vijojmë me ristrukturimin

Lajme

Punësimet sezonale në turizëm, shtyhen në mes të sezonit

Lajme

Shitjet online, shtohen detyrimet për të informuar klientin

Sipërmarrje

Dokumentat që nevojiten për t’u pajisur me Certifikatën e Rezidentit Tatimor dhe shmangien e Taksimit të Dyfishtë

Strategy

Arsyeja pse më pëlqente të punoja me Steve Jobs edhe pse ai më pushoi 5 herë

Sipërmarrje

7 këshilla për t’u bërë një freelancer i suksesshëm