konkurrencë Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Zhvillim Personal

4 të vërteta të ashpra që duhet të pranosh për t’u bërë një udhëheqës më i mirë

Business Pulse

4 arsye pse duhet të përqëndroheni në inovacion

Strategy

Një konkurencë e shëndetshme në punë mund t’ju bëjë më të suksesshëm

Lajme

Silicon Valley në krizë për punonjës të rinj, zbulon sondazhi i ri

Sipërmarrje

Përtej shpërblimeve dhe përfitimeve: Çfarë e bën një kompani vërtet të mirë?

Strategy

Elon Musk gabon, ju mund të ndryshoni botën edhe me 40 orë në javë punë

Lajme

Nga shafrani te sherebela, ja bimët mjekësore që janë burim të ardhurash

Strategy

Si të motivoni ekipin tuaj në kohë të vështira?

Thirrje per Aplikime

StartUp 3 “The Steps For Creating A Successful Business”

Lajme

KE, propozon hapjen e negociatave. Po ekonomia si është?