Ke Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Teknologji

Europa, rregulla të reja në IA për të shmangur krizat në teknologji

Lajme

KE, propozon hapjen e negociatave. Po ekonomia si është?

Sipërmarrje

“Magjia”, biznesi që ruan traditën dhe ndihmon në punësimin e femrave

Lajme

Çfarë i ndodh Shqipërisë po të mbyllen Call Center-at?

Lajme

Doni të udhëtoni? Nuk vendosen më viza, duhet të aplikoni për autorizim

Shqiptarë Sipërmarrës në botë

Historia e një tjetër shqiptari të suksesshëm në botë: Klodian Dhoska merr medalje ari në Estoni

Lajme

Çfarë vendimi ka marrë KE për Apple?

Lajme

Ndërtimi i linjës së transmetimit me Maqedoninë, miliona euro përfitime ekonomisë shqiptare