karakter Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Sipërmarrës të suksesshëm

Si e rriti njerku i Jeff Bezos djaloshin që u bë njeriu më i pasur në botë

Business Pulse

11 gabime që bëni me menaxhimin e kohës suaj

Strategy

5 mënyra se si të sillemi me personat që nuk pëlqejmë

Teknologji

UnniGames, pjesë e UnniTech, lajmëron publikimin e versionit beta të lojës “Keys Of Triumph”

Strategy

9 shprehje që do t’ju motivojnë të jepni më të mirën tuaj

Media&PR

Komunikimi frytdhënës në biznes

Teknologji

Zbuloni se në cilën prej llojeve të inteligjencës bëni pjesë

Thirrje per Aplikime

Projekti më i Madh Veror për Profesionistë – Seminari I

Horoskopi i biznesit

5 Shenjat e horoskopit me karakter të fortë

Thirrje per Aplikime

Bëhuni pjesë e WorldSkills dhe fitoni një udhëtim në Abu Dhabi