kapacitet Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Teknologji

BMW zbulon të reja teknike për modelin e saj të ardhshëm elektrik

Sipërmarrje

Korça, birra e parë shqiptare që prej vitit 1928

Teknologji

Si të testoni njohuritë tuaja në shkencë?

Strategy

Puna, Punëdhënësi apo Paga – Cila është më e rëndësishme?

Lajme

Një botë pa tym, nismë e kompanisë së duhanit dhe Ferrarit

Lajme

Çmimi në energji elektrike presion për rritje

Lajme

Kompania shqiptare “Mabetex Group” përfundon punimet e aeroportit ndërkombëtar të Kazakistanit

Slideshow

MediaTIK, forumi i parë kushtuar revolucionit dixhital në media, trajtoi sfidat e gazetarisë shqiptare në teknologji

Teknologji

Duke filluar nga muaji i ardhshëm fillojnë shitjet e Nokia 3310

Sipërmarrje

Bioferma Rramilli, një histori suksesi në fshatin e vogël të Likeshit