inteligjencë Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Po kërkoni punonjësin ideal? Ja cilësitë që e dallojnë nga të tjerët

Business Pulse

Njerëzit që preferojnë të rrinë vetëm janë më inteligjentë se të tjerët, sipas një studimi

Strategy

Këshilla për punësimin nga Bill Gates, Steve Jobs dhe Warren Buffett

Business Pulse

Ai kishte një ëndërr, po ashtu dhe ti! Thënie nga Martin Luther King, për të kuptuar fuqinë e një vizioni

Trajnime

Trajnim: Inteligjenca Emocionale & Suksesi

Lajme

Sipas një studimi të ri, ndotja e ajrit ju bën më pak inteligjentë

High-Tech

Kjo pajisje ju lejon të flisni me kompjuterin tuaj pa thënë asnjë fjalë

Strategy

Si të zhvilloni inteligjencën e fëmijëve tuaj?

Strategy

Fëmijët me inteligjencë të lartë kanë nevojë për ndihmë që të arrijnë potencialin e tyre të plotë, sipas një studimi

Lajme

A je vërtet një Lider? Ky test i thjeshtë të bën ta kuptosh