ICT Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Marketing

Pse duhet të merrni pjesë në konferencën e marketingut dixhital, AllWeb Albania me 17 Tetor?

Thirrje per Aplikime

Hapet aplikimi për trajnimin e radhës në Python nga AUK

Startup

Studim: “Performanca e SME-ve në Shqipëri”

Teknologji

AllWeb 2018, konferenca dedikuar marketingut dixhital dhe Web-it

Sipërmarrje

Shtator, Festivali i Inovacionit në Tiranë. I pari i këtij lloji në rajonin e Ballkanit

Lajme

Misioni i radhës i Agron Shehaj

Business Pulse

A mund të kemi praktika profesionale në distancë?

Lajme

Kosova me sytë nga Bitcoin, investojnë rreth 800 mijë euro

Lajme

Estonia në vendin e parë për mbrojtjen kibernetike në Europë

Thirrje per Aplikime

Summer Camp, kampi ku ndërthuren së bashku argëtimi, kreativiteti, ICT, robotika, sporti dhe natyra

Evente