AllWeb 2018, konferenca dedikuar marketingut dixhital dhe Web-it
Përditësuar së fundmi: 14/08/2018

AllWeb 2018, konferenca dedikuar marketingut dixhital dhe Web-it

Share
nga Albana Mucaj
Gus 14, 2018

Konferenca e përvitshme dedikuar marketingut dixhital, ka nisur përgatitjet për edicionin e saj të tretë.

Tashmë prej 2 vitesh si organizim, AllWeb është konferenca që i tejkaloi pritshmëritë duke ndikuar fuqishëm në skenën shqiptare të zhvillimit të Marketingut dhe Inovacionit  me përmbajtje cilësore nga folës Ndërkombëtare / Rajonalë dhe vendas.

Duke pasur parasysh rolin e rëndësishëm të ekonomisë dixhitale në rritje, kjo konferencë mbledh së bashku shumë aktorë nga fusha të ndryshme që punojnë apo influencojnë këtë treg që në të ardhmen e afërt premton shumë.

Kompani apo brande të mëdha që kanë fokus tek transformimi dixhital, agjencitë e marketingut, ekspertë marketingu, inovacioni, zhvillimi, ICT, mobile, profesionistë të PR dhe Social Media janë pjesë përbërëse të audiencës.

AllWeb lindi në Maqedoni në vitin 2012 si një konferencë e përvitshme e cila pasqyronte përmbajtje cilësore, folës fantastike dhe raste studimi të dobishme në një skenë të vetme, brenda një dite.

Një event unik ku ndërthurren thjeshtësisht perspektivat që ofrohen nga përvojat e folësve të mirënjohur ndërkombëtarë me praktikat më të mira lokale të përcjella nga ekspertë të industrisë nga rajoni.

Allweb në shifra:

  • 160+ persona ne skenë
  • 2000+ persona në eventet si audience
  • 100+ brande partnere
  • 1200+ artikuj në media
  • 7,000+ tweets gjatë ditëve të konferencës
  • 120,000+ ndërveprime në Social Media

ÇFARË DO TË SJELLË ALLWEB ALBANIA 2018?

MUND TË VAZHDONI TA PYESNI VETEN DERI NË 11 TETOR, OSE NËSE E KENI NDARË MENDJEN PËR TË MARRË PJESË,

BLIJENI BILETËN TANI!

Sapo është hedhur online Faqja Zyrtare e Internetit për AllWeb 2018, edicioni 3-të, në të cilën do të publikohen informacione mbi formatin, folësit, tematikat dhe programin në vijim.

Në këtë Faqe mund të blihet një sasi e limituar biletash me ofertën Super Early Bird! Kjo ofertë përfundon në kohën kur plotësohet numri i biletave të parashikuara nga organizatorët.

Për sponsorizime, bileta apo informacione më të detajuara kontaktoni me:
Gerti Boshnjaku, në +355 67 20 11 531 ose [email protected]
Si edhe me Darko Bulldioski, në  070/ 30 70 40 ose në [email protected]

#MeRëndësi

Për ata që nuk e njohin kjo Konferencë është e organizuar në një ditë, nga ora 09:00 – 18:00, dhe mbledh brenda saj folës të njohur ndërkombëtarisht, nga bota dhe rajoni. Prezantimet janë dinamike, me ritëm të shpejtë, larmi tematikash dhe panele në të cilat trajtohet e tashmja dhe e ardhmja e komunikimeve dixhitale dhe zgjidhjeve inovative.

Që nga viti 2012, në skenën e AllWeb, janë ngjitur më shumë se 160 prezantues, nga kompani ndërkombëtare si:

Google, The Coca-Cola, TechCrunch, T-Mobile, McDonald`s, The Drum, Microsoft, Escape Studio, Manifest Social, Executive, GroupPRPepper, Publicis, Rinkya, Grouper, 404 Agency, McCann Erickson, Httpool, Cedevita, NewMoment, PressClipping, Scholz and Friends, Mobius, Inteligencr, TopShop (Studio Moderna) Digitalizuj.me

#ËshtëPërMua?

Ky aktivitet është i vlefshëm për Kompanitë, CEO-t dhe punonjësit e tyre që punojnë në departamentet e marketingut, komunikimit, PR, menaxhim, teknologji, inovacion, media e re, media sociale, strategji, sisteme informacioni etj: për Agjencitë e Reklamave, Marketingut dhe PR dhe stafin apo klientët e tyre ; për Mediat e reja dixhitale dhe tradicionale ; për Sipërmarrjet e reja Startup dhe drejtuesit e tyre ; Konsulentët financiarë dhe Strategjikë; Menaxherë Brandesh / Markash ; Ekspertë të Shitjeve Online; si edhe për cilindo që është përdorues i teknologjisë dhe që kërkon të dijë se çfarë parasheh e ardhmja e afërt e zhvillimve të komunikimit në një epokë tërësisht dixhitale.

Të ftuarit në skenë ndajnë ekskluzivisht për audiencën përvojat dhe këshillat e tyre për atë se si komunikimin në internet t’a shndërroni në mjet në përkrahje të biznesit.

Për më tepër informacion rreth folësve, programit dhe për vetë konferencën vizitoni www.allweb.al

Për sponsorizime, bileta apo informacione më të detajuara kontaktoni me:
Gerti Boshnjaku, në +355 67 20 11 531 ose [email protected]
Si edhe me Darko Bulldioski, në  070/ 30 70 40 ose në [email protected]