hotele Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Sipërmarrje

Albi Zhulali, ëndrra nuk realizohet kurrë i vetëm

Business Pulse

Turizmi shqiptar, ende për t’u eksploruar

Startup

4 startup-e inovative që po ndryshojnë mënyrën e udhëtimit

Business Pulse

Çfarë të bëni në Shkurt në Tiranë

Lajme

2017: ekonomia rritet 3.84% sipas INSTAT

Sipërmarrje

Priceline tashmë quhet Booking Holdings…me ndihmën e Booking.com

Travel

Njihuni me të vetmin qytet në Shqipëri që nuk ka hotele

Travel

Tashmë nuk do të keni më nevojë të bëni Check-in

Intervista

Mërgim Cahani: HAJDE TE NE të punojmë bashkë dhe t’i japim zgjidhje problemit

Lajme

Zbuloni shërbimet e reja për subjektet akomoduese në E-Albania