haker Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Teknologji

Iphone duket se ka një problem. Bëni update telefonat

Lajme

Themeluesi i WikiLeaks Julian Assange arrestohet në Londër; përballet me ekstradimin e mundshëm në SHBA

Business Pulse

Çfarë ndodh online për 24 orë?

Teknologji

Edhe Viberi përgjohet…kujdes!

Teknologji

Cilat janë praktikat, që vështirësojnë jetën e një hakeri dhe mbrojnë sigurinë tuaj?

Teknologji

Aplikacionet me viruse e kthejnë telefonin tuaj në një përgjues

Strategy

Si të qëndroni të sigurt online

Teknologji

Samsung Galaxy Note 7 do të vijë me një skaner për irisin e syve

Teknologji

Të dhënat qeveritare në rrezik, po shiten servera online për më pak se 6$

Lajme

1 në 5 punonjës të gatshëm të shesin fjalëkalimet e kompanive ku punojnë

Evente

Një hap drejt Suksesit!

Dhjetor 14, 2019
09:00 - 17:00