Google Archives » Page 2 of 38 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Teknologji

Aplikacionet dhe lojërat më të mira për vitin 2019, sipas Apple

Business Pulse

Bashkë-themeluesi i Google, Larry Page tërhiqet nga pozicioni si CEO i Alphabet

Lajme

Microsoft, një nga kompanitë e pakta amerikane që lejohet të bëjë biznes me Huawei

Teknologji

Google dhe Facebook abuzojnë me të drejtat e njeriut

Teknologji

Themeluesi i Wikipedia lançon një rrjet social. Garon direkt me Facebook dhe Twitter

Lajme

Apple: “Studentët që përdorin laptopët e Google në shkollë nuk do të kenë sukses”

Business Pulse

Si të rrisni trafikun e faqes suaj për më pak se 30$?

Lajme

Edward Snowden: “Kompanitë si Amazon, Google dhe Facebook, kanë modele biznesi të barazvlefshme me abuzimin”

Business Pulse

Këto vende i kërkojnë Google të heqë shumicën e përmbajtjes të publikuar për to

Teknologji

Inxhinieri i verbër shpik “shkopin e mençur” që përdor hartat e Google për t’i ndihmuar të verbrit gjatë lëvizjeve