Google Archives » Page 3 of 36 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Startup

Startup-et miliarda dollarëshe në Europë po rriten më shpejt se rivalët e tyre në SHBA

Lajme

Huawei ndalon disa linja prodhimi të smartfonëve të saj

Lajme

Huawei i përgjigjet deklaratës së Trump për ndalimin e produkteve të saj në SHBA

Startup

Startup Grind Global 2019: Disa mësime nga konferenca globale në San Francisco

Business Pulse

Markat që preferohen më shumë nga të rinjtë

Business Pulse

A je një drejtues i mirë? Google të vlerëson në më pak se 5 minuta

Lajme

Startup-et më të financuara në Europë, mes tyre dhe një shqiptar

Business Pulse

Klientët e saj janë Google, Facebook, Twitter, Yahoo. Cate Murden është folësja e rradhës në Spark.me

Business Pulse

Filloni javën me këto thënie motivuese

Lajme

Europa dënon kompaninë Google me 1.7 miliardë dollarë gjobë