ferma Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Strategy

Valbona Dhjaku, model suksesi në IT

Lajme

Disa nga lehtësitë në bujqësi

Business Pulse

Fermat që premtojnë për të ardhmen

Slideshow

11 histori rreth njerëzve që i dhanë planetit tonë një mundësi të dytë

Lajme

Financimi i fermave shqiptare, sfida e bankave dhe teknologjisë

Sipërmarrje

Njihuni me Anisën, vajzën që realizoi idenë e saj duke krijuar një biznes social

Business Pulse

Bill Gates: “Këto janë punët për të cilat do të braktisja kolegjin sot”

Sipërmarrje

Bioferma Rramilli, një histori suksesi në fshatin e vogël të Likeshit

Sipërmarrje

Mendoni se puna juaj është e padobishme? Atëherë është koha për të rimenduar kuptimin e saj

Lajme

Çfarë po ndodh me Shqipërinë ndërkohë që rajoni konkuron me teknologji?

Evente