Bioferma Rramilli, një histori suksesi në fshatin e vogël të Likeshit » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 06/05/2017

Bioferma Rramilli, një histori suksesi në fshatin e vogël të Likeshit

Share
nga Anerola Torollari
Maj 06, 2017
Studied at Faculty of Science, Content Editor Biznesi at Business Magazine
lexo me teper >

Bioferma Rramilli në Shijak, një fermë që ka kombinuar në mënyrë përfekte prodhimet bio me agroturizmin. Ky biznes familjar ofron produkte nga ferma në tavolinë.

Bioferma Rramilli gjendet në fshatin e vogël të Likeshit në afërsi të Shijakut. Një kompani e themeluar nga pasioni për industrinë e bujqësisë dhe nevoja e vazhdueshme që Shqiperia ka për produkte cilësore bujqësore. E shtrirë në 210 hektarë tokë Bioferma Rramilli është ndër fermat e vetme bujqësore në Ballkan me një kapacitet prodhimi nga 500 krerë lopë dhe 50,000 pemë ulliri.

Synimi i pronarëve të kësaj ferme është që t’u shërbejnë klientëve dhe turistëve të huaj ushqime sa më të freskëta, duke krijuar një model të suksesshëm agroturizmi, për të cilat Shqipëria gjithashtu po bëhet tërheqëse për turistët si vendas dhe të huaj.

burimi: aida.gov.al

Evente

Hardh Fest 2017

Shtator 7, 2017
9:00 AM - Shtator 10 9:00 PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00