ekonomike Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Dita Europiane e Mikrofinacës, në mbështetje të sipërmarrësve të së nesërmes

Business Pulse

Millenials zgjedhin punën dhe arsimin, jo më martesën dhe fëmijët

Intervista

Fituesja e “The Steps for creating a successful business”, Megina Laçka: “Biokozmetika është e ardhmja”

Lajme

Fluturimet me linjat low cost , ja sa ulen çmimet në vjeshtë

Startup

Do të lançosh një startup? Bëji vetes këto pyetje!

Thirrje per Aplikime

CEED Process & Operations, program i avancuar për menaxhimin e operacioneve

Lajme

CEED Kosova nis progamet e dedikuara “Për menaxhim”

Teknologji

Kjo 29 vjeçare ka krijuar një helmetë letre të sigurt dhe tepër ekonomike

Strategy

Aftësitë e Fituara! Një qasje e suksesshme për para-punësim

Lajme

Ekonomia shqiptare po vazhdon të rimëkëmbet gradualisht