efektive Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Strategy

10 gabime në menaxhimin e kohës dhe 3 këshilla për menaxhim efektiv

Shkence

Pse avionët kanë ngjyrë të bardhë?

Strategy

Të shkëputesh nga Wi-Fi është e dobishme për biznesin tuaj

Strategy

3 pyetjet që punëkërkuesit iu frikësohen më së shumti

Thirrje per Aplikime

CEED Marketing & Sales, program interaktiv për teknikat efektive të marketingut dhe shitjes

Thirrje per Aplikime

CEED Process & Operations, program i avancuar për menaxhimin e operacioneve

Lajme

CEED Kosova nis progamet e dedikuara “Për menaxhim”

Sipërmarrje

Çfarë mund të mësoni për suksesin nga të rinjtë dhe Jack Ma?

Strategy

5 Mënyra për t’u çlodhur gjatë pushimeve

Sipërmarrje

4 Hapa për të bërë realitet ëndrrën tuaj për krijimin e një biznesi online