Dr. Lorenc Gordani Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Energji

Burimet tona të energjisë elektrike. Pse duhen mbështetur ato johidrike

Energji

Energjia, mes hapjes së tregut dhe projekteve që kanë mbetur pezull

Energji

Fotovoltaikët në rrugë të mbarë drejt vetë-prodhimit

Energji

Mbështetja e energjive të rinovueshme, sot nga shteti, nesër nga prodhuesit e CO2

Energji

Energjia elektrike, një hap më afër tregut rajonal

Energji

Energjia, duhet të zgjedhim mes hapjes së tregut ose “arnimeve”

Energji

5 përparësitë kryesore të parkut diellor të Akërnisë

Energji

Tregu i energjisë motor i zhvillimit te punësimit

Energji

Bursa, themelore për menaxhimin e burimeve energjetike

Energji

Impianti fotovoltaik në zonën e Akërnisë, ja cilat janë kriteret e projektit

Evente

Data & Technology Meetup

Shtator 11, 2019
19:00